måndag 1 november 2010

Enamello



Enamello hjälper oss att driva projektet vidare, vilket vi givetvis är mycket tacksamma för.


Enamello är ett svenskt företag som erbjuder innovativa designprodukter för kök, lekrum och kreativa rum. Den emaljerade ytan gör produkterna högkvalitativa och är bland annat rep- och slagtåliga, magnetbärande och lätta att hålla rena. Dessutom är de miljövänliga och återvinningsbara till 99%. Enamellos produkter erbjuds i 12 färger och passar alla stilar från klassiskt till modernt.

Utvecklingen av Enamellos produkter grundar sig på att riktigt bra design betyder bra kvalitet. Det är inte bara viktigt att en produkt är snygg när du köper den, den ska fortsätta vara snygg under lång tid framöver.

Enamello är känt från exempelvis "Draknästet", "Nytt Läge", "Roomservice" och drivs och ägs av grundarna Suzanne Hugoson och Bengt-Göran Hugoson. Finansmannen Sven Hagströmer och Marcus Nylén är delägare och rådgivare.

Våra produkter

Enamello Kitchen Front - det nya miljövänliga alternativet till kakel och glas i köket Enamello Kitchen Front kan beställas i valfri storlek upp till 1,2 x 5 meter vilket gör den till marknadens längsta stänkskydd utan skarv.

Enamello Play Wall - En magnetbärande lekvägg för barn Här kan barnen skriva och rita med whiteboardpennor eller fästa roliga och lärorika magnetleksaker. Uppmuntrar barn till kreativ och lärorik lek samtidigt som den knappt tar plats.

Enamello Creative Wall - En anteckningsvägg för det kreativa rummet Enamello Creative Wall är ett alternativ till den traditionella whiteboardtavlan och kan sättas från golv till tak. Perfekt på kontoret för att skissa idéer eller anteckna dagens agenda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar