onsdag 9 februari 2011

Flygresan bokad!

Nu har vi äntligen gjort äventyret till verklighet. Klockan 18:55 den 13/3 så far vi från Göteborg till London. Övernattar på Londons flygplats för att på morgonen därefter åka till Miami och sedan till Quito. När vi anländer på Quitos flygplats så står det en person och väntar på oss med en lapp som det står Shh08 på. Han/hon kommer att ta oss till en värdfamilj där vi äter en hemlagad ecuadoriansk festmåltid som kommer att mätta våra uthungrade resande magar. Morgonen efter så blir vi skjutsade till bussen som kommer att ta oss till naturreservatet som vi ska återuppbygga.

Vi kommer inte ha någon elektricitet, närmsta telefon/internet befinner sig två timmars bilfärd ifrån boendet och det är så vi förhoppningsvis ska leva i två veckor. Det ska vara vi (lite halvt oerfarna svenskar), ecuadorianerna och naturen. Ingenting annat.

Erfarenheter kommer att läggas på lager, stimulans kommer att krypa i våra ådror och träd kommer att planteras när vi når destinationen. Höstterminen har tillägnats åt detta, ungefär halva vårterminen likaså. NU ÅKER VI!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar