måndag 18 oktober 2010

Kakao Powder & Sweet Kakao Nibs

Kakao har i århundranden använts som livsmedel runt om i världen. Det har både hälsosamma och stärkande egenskaper som nyttjats av människan genom åren. Kakao har även genom tiderna varit gudomligt inom vissa civilisationer. Mayaindianerna ansåg att kakaon var gudarnas föda. Vi stöter i allmänhet på kakao nästan varje dag och många av våra favoritgodsaker har kakao som sin grund. En hälsosam kakao, en som inte ger en dåligt samvete efter att man har krängt i sig några bitar kladdkaka.

Sweet Kakao Nibs
Denna knapriga, söta och helt naturliga chokladen påminner om chokladtäckta kaffebönor, men ännu bättre! Dessa krossade kakaobönor är rullade i en delikat chokladlikör och sedan lätt uppblandad med 100% organisk juice från sockerbetan. Detta är en av storfavoriterna av snacks och det är himmelskt gott!

Kakao Powder
Med 25.200 antioxidanter i en enda matsked choklad, är detta kakaopulver ett sant antioxidant-kraftpaket. Bearbetad under mycket låga temperaturer för att bibehålla maximal näring. Vårat kakaopulver tar med chokladfabriken till ditt kök och förvandlar smoothies, desserter, pajer och andra recept till de mest hälsosamma någonsin!

Om ni nu skulle vara intresserade av våra varor så kan ni läsa mer detaljerat om dem under fliken Produkter, där finner ni även information om priser och storlekar. Om ni vill bli en köpare så är det bara att kontakta oss!

Ni kan nå oss på vår mejl som är:
projektvolontar@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar